Igennem tiderne har jeg arbejdet på en del forskellige, og meget blandede projekter. Selvom de alle sammen er spændende, nævner jeg kun de mest relevante her:

2016-nutid • Udvikling af μlists startet. Projektet skulle gerne ende med at give adgang til brugervenlige huskelister, som nemt kan deles med andre. Noget jeg selv har desperat brug for i dagligdagen.

2016-nutid • Arbejdsgiver med ansættelsen af en deltids flekser som oversætter.

2015-nutid • Dansk Community Manager på deltid for en international virksomhed med base i Tyskland.

2015-nutidHøns i privaten, fordi høns er en beundringsværdig størrelse og frisklagte æg er noget ganske særligt.

2012-nutid • Frivillig administrator for et mindre dansk Linux forum.

2017 • Installation, opsætning og daglig drift af Faxe Akupunkturs Wordpress hjemmeside. Systemet kommer med mulighed for selv at skrive nyheder, og er meget brugervenligt.

2016 • Denne velfungerende og meget elegante hjemmeside, som fint viser min hang til minimalistisk design. Hjemmesiden er kodet i PHP, fra bunden og i hånden, på 2 grå vinter-eftermiddage.

2013 • Programmering af et Perl baggrundsprogram med navnet antispamd. Programmet kan træne et SpamAssassin-baseret antispamfilter, og har kørt uden nedbrud og ændringer siden det blev færdigt.

I det daglige håndterer jeg både FreeBSD og Linux servere, og kan generelt løse alle opgaver i forbindelse med dem. Undtagelsen er dog at få dem til at fløjte imens de brygger kaffe; det gør jeg stadig selv. Dertil kan jeg vel bruge Windows, MacOS og hvad der ellers måtte være, inklusiv Commodore 64's BASIC fortolker, men jeg arbejder helt klart bedst på UNIX afledte systemer og software. Mit første program var i øvrigt tekst der skiftede farve, som jeg lavede på en Commodore 64 i slut-firserne. Jeg er født i '82.

Hvis du har et spændende projekt, så skriv endelig til mig på adressen i bunden af siden. Intet er for småt, og jeg giver altid et ganske uforpligtende tilbud.